Successieplanning: wacht niet tot het te laat


Het eeuwige leven is helaas niemand gegund, en dus vraagt ook u zich af hoe het uw onderneming en vermogen vergaat wanneer u er niet meer bent. Een overdracht naar de volgende generatie ligt voor de hand. Toch wil u nog niet vandaag de controle uit handen geven, evenmin wil u de fiscus verblijden met het leeuwendeel van uw vermogen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, sluit gelukkig het ene het andere niet uit.

Ac|s werkt nauw samen met notariaat Segers & Eyskens in Weelde, gespecialiseerd in juridisch advies op maat van uw privésituatie. Inspelend op uw relatie met uw kinderen en schoonkinderen, de geschiedenis van en de cultuur binnen uw onderneming, evenals de mate waarin u uw kapitaal met behoud van inkomsten nu reeds wil overlaten aan de volgende generatie, wordt een oplossing op maat uitgezet.

Is het dan aangewezen om uw integraal vermogen reeds tijdens uw leven over te laten? Uiteraard niet, al gaat u beter niet met overvolle handen. U maakt het extra vermogen dat u heeft bij voorkeur reeds bij leven over aan de volgende generatie. Ac|s, samen met notariaat Segers & Eyskens, staat u hier graag in bij.

Successieplanning, u regelt het maar beter vòòr uw eigen koffietafel.

 

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s